Selecteer een pagina

Flagship Store Mulder Automotive

De Flagship Store van Mulder Automotive waar de ultieme merkbeleving van de gevoerde merken is gecreëerd. Een unieke vestiging om trots op te zijn.

Flagship Store Mulder Automotive

De Vraag

Mulder Automotive wil de mobiliteitspartner van Drechtsteden en Alblasserwaard zijn in een Flagship Store waar de klant de ultieme merkbeleving ervaart.

Het Doel

Het unieke karakter van Peugeot en Citroën laten terugkomen in de showroom. Merkbeleving voor de klant staat daarbij centraal. Naast de invulling van het merk is het ook belangrijk sfeer te creëren.

De Oplossing

Realisatie van Peugeot en Citroën signings en huisstijlelementen in de showroom in combinatie met sfeervolle muurvisuals.

Extra: Mulder Automotive heeft met de Flagship Store Dordrecht de landelijke primeur in de allernieuwste showroombeelden van Peugeot en Citroën.

Tijdens de verbouwing van onze compleet vernieuwde Flagship Store in Dordrecht hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van LBS. Zij hebben de showrooms, compleet in de huisstijl van onze merken, aangebracht. Voor onze merken Peugeot en Citroën hebben wij zelfs de landelijke primeur van de nieuwe sfeerbeelden en wij zijn ontzettend trots op het resultaat! Deze beelden zorgen er namelijk voor dat de bezoekers van onze hoofdvestiging in de regio Drechtsteden en Alblasserwaard de ultieme merkbeleving ervaren. Wij hebben de samenwerking met LBS als fantastisch ervaren en kunnen hen dan ook aan iedereen aanbevelen.

Namens Mulder Automotive,

C. (Kees) Mulder

Algemeen Directeur en oprichter, Mulder Automotive

Biolab_logo  autotrackcitroen-logo greenparc-bleiswijk Peugeot_2010_logojb

crsl-logo2bam BNLcbre logowagenbouwdefzw       ricoh  

    rabobank  shurgard   nationale-nederlanden    montapacking             jll    

ihcZwarte zwaan events   Hubo grijs_flinter   wenorwegians_logo   dp_logo    ghglogo 

   

Electronic Partner Logo   KBMA kroeze bouwmanagement      Bell ID   karitraa  Alten 

 

          grijs-logo-wittebrugPSA Peugeot Citroen     logo-domburg-partners

 

pastedgraphic-2    ballast_nedam_company_logo   milgro